Cazare in Timisoara la cel mai bun pret Revelion Timisoara | Galerie Foto | Contact
Hotel Elisei ofera cazare in Timisoara la cel mai bun pret Restaurant pensiune Timisoara mese festive – nunti, botezuri, receptii, aniversari Rezervari Online la Hotel Elisei
acasa
cazare
restaurant
terasa
servicii de catering
meniul zilei
mese festive nunti, botezuri, receptii, aniversari
revelion in Timisoara
rezervari on-line
 
Tarife camera
Cazare de la 80 Ron!
mai multe informatii aici.
www.pensiuneatimisoara.ro



Warning: file_get_contents(): http:// wrapper is disabled in the server configuration by allow_url_fopen=0 in /home/hoteleli/public_html/left.php on line 69

Warning: file_get_contents(http://www.turistinfo.ro/linkexchange/Timisoara): failed to open stream: no suitable wrapper could be found in /home/hoteleli/public_html/left.php on line 69
Cazare pensiuni hoteluri timisoara
Cazare Timisoara Cazare pensiuni hoteluri timisoara
Pensiuni Timisoara

Revelion in Timisoara

Pentru ca trecerea dintre ani sa o petreceti intr-o ambianta placuta, la un restaurant unde veti fi tratat pe masura asteptarilor dumneavoastra va invitam sa petreceti Revelion 2013 la Pensiunea Timisoara si va oferim:

Masa Revelion 31.12.2012

Meniu Revelion 2013

Va propunem doua variante de meniuri pentru seara de Revelion la Timisoara.

Bufet suedez

Grup 30-35 persoane

 Gustare Rece:

Cosulet din rosii umplut cu salata de vinete

Piersica umpluta cu salata de cruditati

Tartine cu somon fumme

Tartine cu ou de prepelita

Rulada din curcan cu fructe

Rulada din cotlet cu carnati

Ardei umplut cu liptauer

Chiftelute de pui cu susan

Dobos cu sunca si cascaval

Evantai din muschi file

Pastrama din piept de pui

Gujon de pui

Ciuperci umplute cu brocoli

Cascaval afumat

Bule cascaval

 

Fel de baza:

Sarmalute Timisene cu mamaliga,smantana, costita si ardei iute

Piept de pui cu sos de smantana cu Cartofi sote


Pret 100 RON/persoana (acest meniu nu include bautura).

sau

Meniu clasic

Gustare Rece:

Cosulet din rosii umplut cu salata de vinete

Salata de boeuf pe pat de rucola

Tartine cu pasta de icre si file de ansoa

Frigarui din svaiter cu struguri

Bule de cascaval umplute cu capere

Piept de pui umplut cu legume

Rafaelo din branza

Muschiulet de porc umplut cu smochine si cascaval

Rulou din somon umplut cu praz si ciuperci

 

Gustare Calda:

Gulas din vita servit in Val au Veut

Sarmalute Banatene cu mamaliguta, smantana, ciolan si ardei iute

 

Fel principal:

Piept de curcan umplut cu ciuperci si cascaval cu sos de smantana

Garnitura:

Cartofi gratinati

Legume gratinate

 

Desert:

Gateau au chocolat

 

Ciorba de burta cu smantana si ardei iute.

Bar:
- 50gr Whiski
- 150 gr Campari Orange
- 150 gr Gin Tonic
- Palinca
- Vinul Casei - o carafa vin alb, o carafa vin rosu/cuplu
- Sampanie
- Suc gama Cola
- Apa plata/minerala
- Cafea
- Suc natural Santal

Pret 160 RON/persoana.

 

« inapoi | ˆsus

 © 2012 Hotel Elisei. Toate drepturile rezervate. Design Monopoli